Hívjon és díjmentesen átbeszéljük, tudok-e segíteni Önnek

Az irodám

Elérhetőségeim:

 

 

Tel.: +36-20 6626-109

8000, Székesfehérvár

Liszt Ferenc utca 3.

 

Irodám Székesfehérvár történelmi belvárosában, a Liszt Ferenc utca 3. szám alatt található, a Lipóti Pékség felett, a Kati Néni szobornál. Dr. Nagy Nóra ügyvéddel (www.nagynoraugyved.hu) - aki jogász-közgazdász - közösen a polgári jogi ügyek teljes spektrumát lefedve végezzük jogi munkánkat.

 

Ügyvédi irodámban magánszemélyek, kis- és közép-vállalkozások teljes körű polgári jogi, társasági jogi, ingatlan jogi képviseletét látom el. Munkám során ügyvédek, könyvelők, adószakértők tanácsaira is támaszkodhatok. Fordulhatnak hozzám kártérítési jogi, biztosítási jogi, munkajogi, családjogi, öröklési jogi, végrehajtási jogi és önkormányzati jogi kérdésekben is. Szakmai felfogásom szerint, az élet más területéhez hasonlóan, a jogi problémák esetén is a megelőzésre kell a legfőbb hangsúlyt fektetni. Ne azért járjunk ügyvédhez, mert jogi problémánk van, hanem azért, hogy ne legyen!

 

Miért válasszon minket?

 

Ügyvédi irodámban első szempont az ügyfél és ügyvéd közötti bizalom, amelynek alapja az ügyvédi titoktartás. Nekünk első az Ön érdeke és biztonsága. A munkát mindig az Ön által megjelölt határidőben és formában teljesítjük. Nagy figyelmet fordítunk arra, hogy az általunk készített okiratok ne csak a jogszabályoknak, de az Ön kívánságainak is mindenben megfeleljenek.


Az elmúlt években történt jogszabályváltozások alapjaiban változtatták meg mindennapi életünket a cégek jogától az öröklési jogig. Mindez egy jogi szakembertől folyamatos önképzést kíván. 
Nem elég a jogszabályok ismerete, az élethelyzetekkel is tisztában kell lenni. Ügyvédként komplex módon vizsgálom az ügyét, így megtaláljuk az Önnek legjobban megfelelő megoldást. 

 

Mennyibe kerül?


Az ügyvédi megbízási díj szabad megállapodás tárgya, amelyet az ügy összes körülményét ismerve határozunk meg. Figyelembe vesszük az élethelyzetét és a lehetőségeit is. 

 

Általános nettó óradíjunk 30.000,- forint/óra, külföldi vontkozású ügy esetén 100,- euro/óra.

 

Előzetes időpont egyeztetéssel fogadjuk ügyfeleinket.

 

 

Parkolás

Parkolási lehetőség az ALBA PLAZA-nál. Onnan 3 perc séte az irodám.

 

 

 

 

Kérjen Díjmentes Visszahívást

Töltse ki az alábbi űrlapot és felhívom, hogy átbeszéljük az ügyét. Ha tudok segíteni, akkor indul az igazi munka.