Az Irodám

Irodám Székesfehérvár történelmi belvárosában, a Liszt Ferenc utca 3. szám alatt található, a Lipóti Pékség felett, a Kati Néni szobornál. Dr. Nagy Nóra ügyvéddel (www.nagynoraugyved.hu) - aki jogász-közgazdász - közösen a polgári jogi ügyek teljes spektrumát lefedve végezzük jogi munkánkat.

Ügyvédi irodámban magánszemélyek, kis- és közép-vállalkozások teljes körű polgári jogi, társasági jogi, ingatlan jogi képviseletét látom el. Munkám során ügyvédek, könyvelők, adószakértők tanácsaira is támaszkodhatok. Fordulhatnak hozzám kártérítési jogi, biztosítási jogi, munkajogi, családjogi, öröklési jogi, végrehajtási jogi és önkormányzati jogi kérdésekben is. Szakmai felfogásom szerint, az élet más területéhez hasonlóan, a jogi problémák esetén is a megelőzésre kell a legfőbb hangsúlyt fektetni. Ne azért járjunk ügyvédhez, mert jogi problémánk van, hanem azért, hogy ne legyen!

Miért válasszon minket?

Ügyvédi irodámban első szempont az ügyfél és ügyvéd közötti bizalom, amelynek alapja az ügyvédi titoktartás. Nekünk első az Ön érdeke és biztonsága. A munkát mindig az Ön által megjelölt határidőben és formában teljesítjük. Nagy figyelmet fordítunk arra, hogy az általunk készített okiratok ne csak a jogszabályoknak, de az Ön kívánságainak is mindenben megfeleljenek.
Az elmúlt években történt jogszabályváltozások alapjaiban változtatták meg mindennapi életünket a cégek jogától az öröklési jogig. Mindez egy jogi szakembertől folyamatos önképzést kíván. 
Nem elég a jogszabályok ismerete, az élethelyzetekkel is tisztában kell lenni. Ügyvédként komplex módon vizsgálom az ügyét, így megtaláljuk az Önnek legjobban megfelelő megoldást. 
Az ügyvédi megbízási díj szabad megállapodás tárgya, amelyet az ügy összes körülményét ismerve határozunk meg. Figyelembe vesszük az élethelyzetét és a lehetőségeit is.  

 

Ügyvédi iroda Székesfehérvár belvárosában a Kati néni szobornál.

Parkolási lehetőség az ALBA PLAZA-nál.

 

 

 

Tel.: +36-20 6626-109

Email.: iroda@nagynoraugyved.hu

8000

Székesfehérvár

Liszt Ferenc utca 3.